Условия на сайта

Поръчки направени чрез сайта на teniskibg.net се приемат 24 часа, 7 дни в седмицата, включително и в почивните дни и в дни на официални празници.

Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

Плащането се извършва при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

 

Доставката се извършва с фирма Еконт Експрес до посочен от вас офис на Еконт Експрес в полето Бележки към Поръчката.

Цените започват от 4.00лв. за доставка до офис.

Поръчката на дрехи се изпълнява в рамките на 2 до 4 работни дни.

Поръчката на бижута се изпълнява в рамките на 2 седмици.

Поръчки се изпращат само след потвърждение по телефона.

 

ПРОБЛЕМ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Проблеми при изпълнението на вашата поръчка могат да възникнат поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с вас в най-кратък срок.

2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за ваша сметка.

 

ГАРАНЦИЯ
Клиентът е длъжен да провери стоката веднага при получаването. В случаи на несъответствие или дефект има право на рекламация и връщане на стоката в 7 дневен срок, считано от датата на получаване.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

За да получите избраните от вас продукти, ще е необходимо да предоставите информация от персонален характер. Не сте задължени да отговаряте на въпросите, но в случай, че го правите, се съгласявате да обработваме и използваме предоставената от вас информация.
Всички лични данни, обработвани в уебсайта ни се използват единствено във ваша полза – за изпращане на поръчания продукт или предоставяне на актуална информация.

Можете да бъдете сигурни, че вашите данни ще бъдат третирани като поверителни в съответствие с действащото законодателство в РБългария за защита на личните данни.

 

За въпроси и контакти: olgasladkaro@gmail.com